ITalks Private LoRa Netwerk

Italks Lora Network

Met ITalks Private LoRa kiest een bedrijf of gemeente ervoor om zelf een eigen beveiligd ‘privé Internet of Things netwerk’ op basis van LoRa technologie op te tuigen. De sensoren/hardware zijn hetzelfde als bij publiek LoRa, waardoor er een enorme beschikbaarheid is van sensoren. De voordelen van een Private LoRa ten opzichte van Publiek LoRa zijn met name te vinden in ‘zelf in controle’, kostenbesparing, flexibiliteit, schaalbaarheid en security.

MCS levert alle componenten om een ITalks Private LoRa netwerk te kunnen optrekken: van LoRa basestation, tot LoRa sensoren en in overleg ook de IoT server voor data acquisitie/visualisatie. MCS radio engineers en support kunnen u verder helpen met de technische aspecten van Private LoRa netwerken.

Meer informatie op de site van MCS.