Ideetron

Ideetron LoRa

Ideetron is een van de developers in Nederland met jarenlange ervaring op gebied van LoRa-netwerken. Zijn ontwikkelen op basis van informatie van de opdrachtgever verschillende soorten nodes. Alles in maatwerk voor individuele opdrachtgevers.

Ideetron beschikt daarnaast over een van de 1e LoRa gateways op de Nederlandse markt. De Lorank 8.

De Lorank 8 is de eerste, betaalbare LoRa(tm) Gateway met professionele specificaties. Met bijna 50 DSP pipes aan boord kan het 8 LoRa berichten tegelijk verwerken. Dit maakt het mogelijk om met enkele 10.000-en eind nodes rondom de gateway te verbinden. En met een gevoeligheid van -138dBm en een maximum zendervermogen van 500mW kunt u eenvoudig elke node op grote afstand bereiken(*). De hardware is gebaseerd op het hoge kwaliteit radio board van IMST(tm) en het open source Beagle Board. Ook de software is volledig open source en kan naar uw wensen worden aangepast. De unit wordt geleverd met ge√Įnstalleerde software voor The Things Network, dus er is geen technische kennis nodig om de unit te bedienen. Eenvoudig aansluiten en u bent verbonden met alle dingen om u heen.

Ideetron werkt met hardware van Hoperf en realiseert nodes voor verschillende gateways. Voor Smartparcs hebben zij een beveiligingsensore ontwikkelt.

Een goed idee?

Heb je een goed idee voor het LoRa netwerk dan is ideetron altijd bereidt dit idee met u verder uit te werken. Zij hebben hiervoor ook een oproep geplaatst op hun website onder de noemer Ideetron daagt uit!

Contact kunt u opnemen via de site.