Slimste binnenstad verkiezing

Logo-Slimste-Binnenstad-LinkedIn-409x409

De slimste binnenstad van NL verkiezing geeft inzicht in Smart City oplossingen en activiteiten van Nederlandse top steden. De verkiezing en andere mooie IOT-oplossigen worden in de maand april en mei gepresenteerd tijdens een programma op RTL 7.

Oplossingen voor milieu, verlichting, beveiliging, natuur en anderen worden gepresenteerd tijdens deze programma’s.

Het programma is opgenomen in 2016 en wordt elk jaar herhaald met nieuwe slimme oplossingen. Leuk waren de items over Slimme bedrijventerreinen, Smart Business Parcs gebaseerd op een LoRa-netwerk en de CO2 vanger van de gemeente Arnhem. Veel oplossingen voor slimme binnesteden staan nog in de kinderschoenen. U kunt zich aanmelden voor een smartscan via de onderstaande website,

Meer informatie op www.slimstebinnenstad.nl